Meny
Tjenester — Eiendomsutvikling
Vi skaper visualiseringer som får kunder til å ønske seg til eiendommen din
I Goldbox har vi mer enn 10 års erfaring med å skape visualiseringer av høy kvalitet for næring, fritid - og boligprosjekter. Estetisk tiltalende, realistiske og godt gjennomarbeidede illustrasjoner vil skape virkelighet av visjonene dine.

Kategorier

Bolig

Sett fart på boligdrømmen med visualiseringer som overbeviser, setter kunden i riktig modus, og til syvende og sist selger. Vi har utstrakt erfaring fra ulike boligprosjekter, og jobber iherdig med å løfte fram akkurat ditt prosjekts unike kvaliteter.

Næring

Begrepet om hva kontoret skal være og hva det skal tilby har de siste årene blitt utvidet. Nye næringsprosjekter inneholder ofte fasiliteter som personalrestaurant, sosiale soner og møteromsenter. Vi jobber med både detaljer og helhet for å visualisere et tiltalende konsept for nye leietakere.

Logistikk

Logistikk er viktig. Ikke minst er det viktig å forstå hvordan logistikkbygg fungerer. Vi hjelper deg å få fram funksjonene i ditt bygg og mulighetene det innehar.

Fritid

Hyttedrømmen står sterkt i Norge. Vi gjør drømmen levende gjennom visualiseringer av ulike hyttemodeller, materialkvaliteter, og ikke minst løfte fram hytteområdet og nærliggende natur.

Valg av scene

Interiør

Gode interiørvisualiseringer handler i stor grad om å finne riktig komposisjon og flatterende vinkler. I tillegg vil materialvalg, lyssetting og møblering være viktige bidragsytere til å skape et rom man ønsker å tre inn i.

Exteriør

Hvordan fungerer inngangspartiet? Blir fasaden oppfattet spennende? Hva med byggets plassering i terrenget? Gode eksteriørbilder bidrar til å bygge riktige og positive forventninger.

Leveranser

3D illustrasjon

Vi utvikler 2D- og 3D-illustrasjoner for produkter, nærings- og boligprosjekter. Unike og godt gjennomarbeidede illustrasjoner får ditt produkt eller prosjekt til å stå ut i mengden.

3D animation

Bevegelighet forsterker opplevelsen og budskapet. Med ulike animasjonsteknikker kan vi levendegjøre og skape fortellinger som engasjerer.

Cinemagraph

Et stillbilde der enkelte elementer er i bevegelse, kalles en cinemagraph. Det kan for eksempel være fugler som flyr over himmelen, flammer i en peis, vann som sildrer i en bekk. Dette er en enkel og effektiv teknikk for å skape oppmerksomhet; på toppen av et nyhetsbrev, i en SOME-post eller i et headerbilde på en nettside.
Kontakt
Vi møter deg gjerne
Vi vil høre fra deg som har et prosjekt du vil diskutere, og fra deg som synes det virker fint å jobbe i Goldbox. Kunder og talenter er alltid varmt velkommen.
I Goldbox jakter vi hele tiden på nye måter og verktøy for å skape visualiseringer som overgår forventningene. Det får vi til fordi vi er en gjeng med spesialister og perfeksjonister, eller enkelt sagt; nerder. Ved å dypdykke ned i ny teknologi og samtidig perfeksjonere våre kreative ferdigheter, skaper vi visuelle fortellinger som oppleves mer virkelige enn virkeligheten selv.