Meny

Om Goldbox

Om Goldbox
To studiekameraters drøm om å skape 3D-illustrasjoner i verdensklasse
Så enkelt, og så vanskelig. Etter en humpete start ble med tiden hardt arbeid og gode skussmål fra oppdragsgivere lagt merke til. Gimpville investerte i oss og arbeidsmengden økte, både i antall og kompleksitet, og vi ble flere ansatte.

I dag er Goldbox et Oslo-basert byrå som teller 15 spesialister innenfor 3D-illustrasjon, animasjon og VFX. Vi har fortsatt de samme, høye ambisjonene: leveranser i verdensklasse gjennom enkle, ryddige og ikke minst, gode prosesser.

Kontakt
Vi møter deg gjerne
Vi vil høre fra deg som har et prosjekt du vil diskutere, og fra deg som synes det virker fint å jobbe i Goldbox. Kunder og talenter er alltid varmt velkommen.
I Goldbox jakter vi hele tiden på nye måter og verktøy for å skape visualiseringer som overgår forventningene. Det får vi til fordi vi er en gjeng med spesialister og perfeksjonister, eller enkelt sagt; nerder. Ved å dypdykke ned i ny teknologi og samtidig perfeksjonere våre kreative ferdigheter, skaper vi visuelle fortellinger som oppleves mer virkelige enn virkeligheten selv.