Meny

Kontakt

Kontakt
Vi møter deg gjerne
Vi vil høre fra deg som har et prosjekt du vil diskutere, og fra deg som synes det virker fint å jobbe i Goldbox. Kunder og talenter er alltid varmt velkommen.

Har du spørsmål? Lyst til å diskutere et prosjekt? Glad i god kaffe?

Uansett, er du opptatt av noe av det som sorterer under våre virksomhetsområder, vil vi gjerne ta en prat, gjerne over en kopp kaffe her i Rådhusgata. Fyll ut kontaktskjema, så er dialogen i gang.

Dette er oss:

I Goldbox er vi spesialister som elsker å jobbe i team

For å levere jobber av høy kvalitet, møte forventninger, og gjerne overgå dem, trenger vi spesialister som kan fordype seg. Samtidig vet vi at når vi samler flere gode krefter i et team, inspirerer vi hverandre og løfter jobbene til nye høyder. Og, det gjør det morsommere å gå på jobb.

Interessert i å bli en del av vårt team? Send oss en søknad på jobb@goldbox.no.

Petter Burhol
Partner
Daglig leder
Ronny Burhol
Partner
Rådgiver og markedsansvarlig
Julie Modin
Prosjektleder / Interiørdesigner
Tobias Eek
3D artist / Filmskaper
Rune Gabrielsen
Partner
3D artist
Andreas Krane
3D artist
Silje Anett Bjørge
Partner
3D artist og interiørdesigner
Henning Strand Aasen
3D artist
Torgeir Sanders
Styreleder
I Goldbox jakter vi hele tiden på nye måter og verktøy for å skape visualiseringer som overgår forventningene. Det får vi til fordi vi er en gjeng med spesialister og perfeksjonister, eller enkelt sagt; nerder. Ved å dypdykke ned i ny teknologi og samtidig perfeksjonere våre kreative ferdigheter, skaper vi visuelle fortellinger som oppleves mer virkelige enn virkeligheten selv.