Meny
Tjenester — 3D illustrasjon, animasjon og VFX
Fra ideér til levende scenarioer
Det handler om å gi kundene dine mulighet til å leve seg inn i prosjektet og budskapet ditt. Stå ut i mengden med unike illustrasjoner, forsterk opplevelsen med animasjon eller legg til VFX-effekter for fantastiske, visuelle opplevelser.

Illustrasjon

Eiendom

I Goldbox har vi mer enn 10 års erfaring med å skape visualiseringer av høy kvalitet for næring, fritid - og boligprosjekter. Alle seriøse 3D-aktører kan lage fotorealistiske visualiseringer. Det som virkelig skiller de beste fra de jevne, er om man også gjennom komposisjon, lyssetting, fargebruk og materialvalg skaper et scenario som får kunder til å ønske seg til eiendommen din. Det er vårt mål, hver gang.

Produkt

En lysbryter, en trapp eller en bil? Har du behov for å vise et produkt som er i prototyp-fasen, eller ønsker du salgsbilder av et produkt som er ferdig utviklet? 3D-visualiseringer av produkter gir bilder av svært høy kvalitet, og er ofte mer kostnadseffektivt enn å fotografere det. I tillegg har vi mulighet til å sette produktet inn i scener vi allerede har laget, eller som vi sammen utvikler. På den måten kan man lage en hel serie med bilder på kortere tid og til lavere kostnad.

3D-snitt

For å gi et riktig inntrykk av et bygg, kan det iblant være nødvendig å lage et 3D-snitt som viser funksjonalitet og forhold mellom rom på en oversiktlig måte. Vi leverer 3D-snitt av alt fra store næringsbygg til mindre leiligheter.

Animasjon

Eiendom

Gi liv til eiendomsprosjektet ditt med animasjon og prosjektfilmer. Vi lager alt fra enkle filmer for interne presentasjoner, filmer som tar kunden på en reise gjennom prosjektet, til større produksjoner et kinolerret verdig. I alle tilfeller tilfører bevegelige bilder verdifull emosjonalitet og skaper økt engasjement for prosjektet ditt.

Cinemagraph

Et stillbilde der enkelte elementer er i bevegelse, kalles en cinemagraph. Det kan for eksempel være fugler som flyr over himmelen, flammer i en peis, vann som sildrer i en bekk. Dette er en enkel og effektiv teknikk for å skape oppmerksomhet; på toppen av et nyhetsbrev, i en SOME-post eller i et headerbilde på en nettside.

Reklame

Når vi animerer for reklamefilm er det kun fantasien som setter begrensningene. Alt man ikke har ressurser til å gjøre i et IRL-opptak, kan vi få til med 3D-animasjon. Vi har erfaring med å skape scener, landskap og tiltalende bevegelser for reklamefilmer hvor produktet ditt virkelig får spille helten.

VFX

Full effekt med VFX

100% animert innhold, motiongraphics eller levende bilder kombinert med animasjon? Med spesialister innenfor en rekke teknikker gjør vi det umulige mulig.
Vår kunnskap innen film- og bildebehandling er bred; sømløst fjerne elementer eller legge til nye elementer, forvandle scener, utvide settet og kombinere med nye klipp som skaper unike visuelle opplevelser. For eksempel har vi laget filmer hvor opptak av levende mennesker settes inn i en leilighet laget i 3D. I kombinasjon skaper vår ekspertise innenfor VFX mange muligheter.
Kontakt
Vi møter deg gjerne
Vi vil høre fra deg som har et prosjekt du vil diskutere, og fra deg som synes det virker fint å jobbe i Goldbox. Kunder og talenter er alltid varmt velkommen.
I Goldbox jakter vi hele tiden på nye måter og verktøy for å skape visualiseringer som overgår forventningene. Det får vi til fordi vi er en gjeng med spesialister og perfeksjonister, eller enkelt sagt; nerder. Ved å dypdykke ned i ny teknologi og samtidig perfeksjonere våre kreative ferdigheter, skaper vi visuelle fortellinger som oppleves mer virkelige enn virkeligheten selv.