top of page

3D VISUALISERING EIENDOM

Vi leverer 3D visualisering til både næringseiendom og bolig prosjekter. For oss er det ikke bare viktig å lage 3d visualiseringer av høy kvalitet. Det er også viktig å lage de riktige bildene som kan skille seg ut fra mengden og nå din målgruppe. Dette gjør vi med tydelig kommunikasjon og gode rutiner fra oppstart til levering.

ANIMASJON EIENDOM

Animasjon og prosjektfilm tillater kunden å lene seg tilbake og oppleve ditt prosjekt. Med lyd, bilde og tekst fanger vi seerens oppmerksomhet og formidler informasjon på en måte som gjør det lett for kunden. Derfor vil de huske opplevelsen og ditt prosjekt.

BEVEGELIG BILDE

Bevegelig bilde, også omtalt som Cinemagraph er stillbilder der elementer av bildet er i bevegelse. Det kan være flammer i peisen, damp fra kaffekoppen eller hva som helst. Dette er en flott måte å skille seg ut fra mengden og trekke oppmerksomhet på nett der dine konkurrenters bilder bare står stille. 

ANIMASJON / VFX

Om du trenger reklame som består av 100% animert innhold, motiongraphics eller film og animasjon sammen. Vi kan levere alt. Hos oss er det mulig å skape det umulige!

3D SNITT ILLUSTRASJONER

Av og til trenger man illustrasjoner som viser funksjonaliteten av et bygg og forholdene mellom rommene på en oversiktlig måte. Dette er nyttig til både større bygg og små leiligheter.

PRODUKT VISUALISERING

Om det er en lysbryter, trapp eller en bil. Trenger du å selge inn ett produkt som er i prototype fasen, eller ønsker du salgsbilder av ett produkt som er ferdig produsert. Så er 3D visualisering en god måte å få produktbilder i høy kvalitet. Ofte så er det mer kostnadseffektivt en å fotografere produktet.

bottom of page